Garanție a producătorului BESTWAY®

Bestway oferă service post-vânzare clienților săi conform Directivei europene 1999/44/CE și legislației naționale.

Categoriile acoperite de Service-ul pentru client sunt: piscinele supraterane, spa-urile, bărcile profesionale, pompele cu filtru, filtrele cu nisip și articolele electrice.

Pentru a primi informații privind produsele noastre sau pentru a transmite o revendicare a garanției, vă rugăm să vizitați https://www.bestwaycorp.md/support/indexși completați toate datele necesare. Sau contactați Centrul dvs. local de service pentru clienți https://www.bestwaycorp.md/support.

Vă rugăm să pregătiți următoarele documente în avans pentru a facilita soluționarea mai rapidă a cererii dvs.:

- Chitanță tichet

- Imaginea defectului

- Număr de lot

IMPORTANT:

Bestway repară sau înlocuiește NUMAI PIESA DETERIORATĂ, NU SETUL COMPLET.

Bestway își rezervă dreptul de a solicita rimiterea articolului pentru testări suplimentare.

Pentru a vă acorda cea mai bună asistenţă, solicităm ca toate informaţiile pe care le furnizaţi să fie complete.

Bestway este unica responsabilă pentru toate prevederile legii în vigoare și angajamentelor contractuale (exemplu: art. 3,4,5 directiva 1999/44/CE).

Bestway®, conform articolului 2 al directivei, nu va înlocui produsul care consideră că a fost neglijat sau folosit fără respectarea instrucţiunilor din manualul utilizatorului.

Garanţia Bestway® acoperă defectele de producţie descoperite în timpul dezambalării sau utilizării, în limitele unei utilizări şi conformităţi cu avertismentele şi instrucţiunile furnizate în cadrul manualului utilizatorului. Această garanţie se aplică numai produselor care nu au fost modificat de nicio terţă parte. Produsul trebuie depozitat şi manipulat în conformitate cu recomandările tehnice.

PENTRU ÎNTREBĂRI FRECVENTE, MANUALE, VIDEOCLIPURI SAU PIESE DE REZERVĂ, VĂ RUGĂM SĂ VIZITAȚI PAGINA NOASTRĂ DE ASISTENȚĂ: www.bestwaycorp.md/support.

VIDEOCLIPURILE SUNT DISPONIBILE PE CANALUL NOSTRU BESTWAY DE PE YOUTUBE: www.youtube.com/user/BestwayService.